Home / News / YAZARLAR / Esma Sıddık / Bir resim gördüm…
islam devleti default

Bir resim gördüm…

Bir resim gördüm…   Esma SIDDIK Bir resim gördüm. Bir odanın içerisinde karşılıklı oturan insanlar vardı. Ziyaret amaçlı gelmişlerdi bir araya. Sohbet edip gülüyorlardı. Fakat garip bir şey vardı bu resimde. Yadırgamaktaydım o karede gördüklerimi.

Ziyaretin gerçekleştiği yer, İslam’a ve Müslümanlara karşı düşmanlığın yeryüzündeki merkezi, Beyaz Saray idi. Ev sahipliği yapan, İslam topraklarını işgal etmiş ordunun Başbakanının eşiydi. O vahşi ordu ki Müslümanların hayatlarını keder ile doldurup, param parça etti. O aşağılık ordu ki namusları kirletip, canice çocukları katletti. O sinsi ordu ki Müslümanların birleşmek için yaptıkları her hamlenin üzerine balyoz gibi demir yumruğunu indirdi.

Diğer tarafta oturanlar, Beyaz Saraya, Başbakanın eşini ziyarete gelen Müslüman, tesettürlü bayanlar idi. Emine Erdoğan ve kızları… Onların geldikleri yer yıkılan Hilafet’in kalbiydi. Geçmişte tüm Ümmeti temsil eden ve tüm Müslümanların bağlı olduğu bir merkez… Orada bir halife bulunmaktaydı. Müslümanların kıllarına dahi zarar gelmesine müsaade etmeyen bir halife, kafirin karşısında el pençe diz divan oturup sohbet etmeyi bırak, dünyanın hiçbir yerinde İslam’a en ufak bir hakarete, küçük düşürmeye izin vermeyen bir halife… İslam topraklarını peşkeş çekmeyen halife… Müslümanlara her türlü zararı verip kanlarını emen kafirlere hediye dağıtmayan bir halife!

İslam olmanın, Müslüman olmanın ne olduğunu kavramamış oldukları, dahası dünya Müslümanlarına önder olmanın sorumluluğunun nasıl yerine getirilmesi gerektiğini bilmedikleri aşinaydı.

Bilselerdi kafirlerin Müslümanlara karşı kinden başka bir şey hissedemeyeceklerini kavramış olup, ailecek onlarla aynı makamda oturup, şen şakrak sohbet edemezlerdi. Bilselerdi Müslümanların tek vücut gibi olmaları gerektiğini, Müslümanların çoğunun acı çekiyor olmalarındaki en etkin başrol oyuncularının ellerini sıkamazlardı.

Bir tarafta oturanlar, dünya genelinde Müslümanların kıyımdan geçirilmelerine önderlik ediyor. Diğer tarafta oturan, Müslümanların sorumluluğunu üstlenmiş Müslümanlar, bu canilere ziyarette bulunuyorlar.

Ne yaman bir çelişkiydi o karede gördüklerim… Ne garip bir tablo…

 

Ayrıca...

islam devleti default

Toplumsal Yapımızda Hak ve Batılın Birleşimi

Toplumsal Yapımızda Hak ve Batılın Birleşimi   Esma Sıddık Toplumsal yapı kavramını doğru anlayabilmek için, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir