Home / News / HABER / DAVA / Hizb-ut Tahrir Türkiye’den Halep İçin Acil Eylem Çağrısı #TürkiyeHalepİçinYürüyor

Hizb-ut Tahrir Türkiye’den Halep İçin Acil Eylem Çağrısı #TürkiyeHalepİçinYürüyor

Hizb-ut Tahrir Türkiye Vilayeti İstanbul’da gerçekleşen terör eylemlerini lanetlemek ve özellikle dünyanın seyirci kaldığı Halep katliamını duyurmak için acil eylem çağrısı yapıyor.

“İstanbul’da Terör Halep’te Katliam Var” başlığı altında Halep için bugünden başlayarak hafta boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde yürüyüş ve basın açıklamaları yapılacağını duyurdu.

Söz konusu çağrıda; “Müslümanların dökülen kanlarına karşı öfke duyanlara, kadınların kirletilen iffetlerine karşı kıskançlık duyanlara, yetkisi olduğu halde boş konuşup susanlara, gücü olduğu halde yere çakılıp oturanlara bu çağrımızı iletiyoruz.”

Amerika adına vekâlet savaşı yürüten Rusya, İran ve rejim güçleri, havadan ve karadan yoğun bir şekilde Halep’i bombardımana tuttu. Halep Ölüyor sizden son bir isteği var: Ey Yöneticiler! Ey Ordular! Orduları Halep’e gönderin! Halep’e yardım edin! dedik. Ancak Halep’i ölüme terk ettiniz. Halep’i Rusya ve İran’ın insafına terk ettiniz. Halep’in boşalması için kirli oyunlara ortak oldunuz.

Şimdi bir kez daha haykırıyoruz ve çağrımızı size iletiyoruz

“Biz Halep İçin Yürüyoruz, Ordular Neden Duruyor?” denildi.

 

İSTANBUL: Basın açıklaması ve Yürüyüş
Tarih: 13.12.2016 – SALI
Yer: Rusya Konsolosluğu Önü
Saat: 22.00

20161213 TR

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir