Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Hizb-ut Tahrir’in Cesur Gençlerini Gözaltına Almak Onları Korkutmadığı Gibi Kardeşlerine Sahip Çıkmalarını da Engellemeyecektir!

Hizb-ut Tahrir’in Cesur Gençlerini Gözaltına Almak Onları Korkutmadığı Gibi Kardeşlerine Sahip Çıkmalarını da Engellemeyecektir!

“Dünya Hilafete Neden Muhtaç” başlıklı konferansımızın iptal edilip emniyetçe görüşmeye çağrılan Medya Bürosu Başkanı Sayın Mahmut Kar ve Sayın Osman Yıldız’ın sahipsiz olmadığını göstermek adına İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün önünde toplanan ve aralarında çocuklu kadınların da bulunduğu yaklaşık 300 kişi, hiçbir taşkınlık yapmamasına rağmen anlamsız bir şekilde gözaltına alındı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise 3 kişi hariç tamamı serbest bırakıldı. Gelişen bu olaylar neticesinde Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu olarak iktidar sahiplerine şu hatırlatmalarda bulunmak istiyoruz:

1- Gezi olaylarında yerlerde kaldırım taşı, parklarda ağaç, toprakta ot dahi bırakmayan vandallara her anlamda tam destek veren, Laik Kemalist zümrenin kışkırtmalarına başkanlık sevdasına boyun eğdiniz! Ancak biliniz ki bu olaydan sonra başlarınızı yerden kaldıramayacaksınız. Emniyet güçlerine karşı hiçbir mukavemet göstermeyen, hiçbir canlıya ve hiçbir mala zarar vermeyen, gözaltına alınırken bile asil bir duruş sergileyen yaklaşık 300 kişinin gözaltına alınması, bir utanç vesikası olarak boyunlarınızda asılı kalacak ve Rabbimizin huzuruna o vesika ile çıkarılacaksınız!

2- Zulümleriniz arttı! Güçlendikçe daha çok cürme imza attınız. 15 Temmuz’da laik Kemalistlere karşı İslam için canını veren Müslümanları unuttunuz ve darbe rüyaları gören Kemalist zümreyi razı etme yoluna gittiniz. Gönlünü kazanmaya çalıştığınız bu Kemalist zümre siz ne yaparsanız yapın asla sizden razı olmayacak ve sizi yok etmek için her zaman tetikte olacaktır.

3- Hizb-ut Tahrir; hoşunuza gitmese de, kerih de görseniz, gençlerini gözaltına alıp tutuklasanız da sizleri muhasebe etmeye, yaptığınız yanlışları yüksek sesle haykırmaya devam edecektir. Zira hiçbir iktidara yapmadığı gibi, size de asla dalkavukluk yapmayacaktır! Sizler Allah’ın hükümlerine dönünceye kadar bu böyle devam edecektir!

4- Sizler dostunuzu ve düşmanınızı ayırt etmekte aciz kaldınız. Size süslü sözler söyleyen, dalkavukluk yapan herkesi dostunuz, hakkı hatırlatanları ise düşman kabul ettiniz. Hatırlayın ve unutmayın! Sizin dostunuz ancak Allah,  Rasulü ve Mü’minlerdir. Ne Amerika sizin dostunuzdur, ne İngiltere ne de Kemalist zümre!

5- Çok iyi biliyorsunuz ki Hizb-ut Tahrir metod olarak şiddeti benimsemez. Bunu yüzlerce gencini gözaltına alırken de müşahede ettiniz. Ancak bu üyeleri haksız yere gözaltına alındığında sessiz kalacağı anlamına da gelmez! Öyleyse hatanızdan bir an önce dönerek başta Mahmut Kar ve Osman Yıldız olmak üzere diğer 3 kardeşimizi de derhal serbest bırakın. Böylece hem Allah, hem de Müslümanlar nezdindeki cürümlerinizi arttırmayın!

Son olarak bu haksız uygulamalar ve zulümler karşısında bizleri yalnız bırakmayan, yaptığı açıklamalar ile güzel bir dayanışma örneği gösteren ve Hilafet ile yönetilmek istediklerini deklare eden STK temsilcilerine, kanaat önderlerine, yazarlara ve tüm Müslümanlara buradan şükranlarımızı iletiyoruz.

http://hizbuttahrir-tr.org/

حزب التحرير
Hizb-ut Tahrir
Türkiye Vilâyeti
Medya Bürosu

www.hizb-turkiye.org
bilgi [@] hizb-turkiye.org

H. 08 Cemayizül Ahir 1438
M. 07 Mart 2017

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir