Home / News / HABER / DAVA / Abdullah İmamoğlu Endonezya, Hollanda ve Belçika’da Konferans Verecek

Abdullah İmamoğlu Endonezya, Hollanda ve Belçika’da Konferans Verecek

Hilafet’in ilgasının yıldönümü olan 28 Recep çerçevesinde Hizb-ut Tahrir, dünyanın çeşitli bölgelerinde bir takım faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu faaliyetler çerçevesinde Türkiye’den de İlahiyatçı-Yazar Abdullah İmamoğlu, Endonezya, Hollanda ve Belçika’da gerçekleştirilecek olan  konferanslara katılacak.

Hilâfet’in kaldırılış yıldönümü olan Hicri 28 Recep günü münasebetiyle Hizb-ut Tahrir Endonezya tarafından, ülke genelinde yoğun katılımlı onlarca program ve organizasyon düzenleniyor. Hilafet’in Müslümanlar açısından önemini vurgulamak adına düzenlenen bu programlara Türkiye’den, Araştırmacı-Yazar Abdullah İmamoğlu davet edildi.

Bu programlar çerçevesinde 23.04.2017 Pazar günü, (Türkiye saati ile) saat 04.00’te düzenlenecek konferansta Abdullah İmamoğlu, “Hilafet Varken İzzetli İdik” başlıklı bir konuşma yapacak.

Endonezya konferansının ardından 29.04.2017 Cumartesi günü, saat 16:00’da Hizb-ut Tahrir Avrupa tarafından Belçika’da, “İslamofobi Karşısında İslamî Kimliğin Korunması” başlıklı bir konferansa katılacak olan İmamoğlu, 30.04.2017 Pazartesi günü de yine Hizb-ut Tahrir Avrupa tarafından Hollanda’da düzenlenecek olan bir diğer konferansa katılacak. Okay Pala ve Mikaeel Hasan‘ın da konuşmacı olarak katılacağı Hilafet Konferansı başlama saati 12:00.

Köklü Değişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir