Home / News / HABER / DAVA / Yılmaz Çelik, İftar Sofrasında Tutuklandı!

Yılmaz Çelik, İftar Sofrasında Tutuklandı!

Yılmaz Çelik, Hizb-ut Tahrir’e üye olmak suçlaması ile bayrama 2 gün, oğlunun düğününe 1 hafta kala dün akşam iftar sofrasında tutuklandı. Suçu: Eski ATO Başkanı’na Bayram tebriği göndermek ve “FETÖ”nün Hizb-ut Tahrir’e yönelik kumpas ve iftiralarını çürüterek cevap vermesi, kendisi hakkında ki sözde iddialarda suç delili olarak kabul edildi.

Bu suçlamalar sebebi ile Yılmaz Çelik’e; 7,5 + 7,5 =15 yıl ceza verildi.

Yılmaz Çelik, Ramazan Bayramını ailesi ve dostları ile karşılayamadan hapse mahkûm edildi. Allah’ın dinini hayata hakîm kılmak ve Raşidî Hilafetin tekrar ikamesi için çalışan ve bir dava adamı olan Yılmaz Çelik, Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi tarafından onlarca polis ile iftar masasından alındı.

Allah zalimlerin değil mazlum ve samimi dava adamlarının yardımcısıdır. Bu baskı ve zulümler ancak zalimlerin kötü akıbetini hazırlıyor.

وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ “Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim 42)

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir