Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Zulmedenler Yılmazların Yılacağını Sanıyorlarsa Kesinlikle Yanılıyorlar!

Zulmedenler Yılmazların Yılacağını Sanıyorlarsa Kesinlikle Yanılıyorlar!

Basın Açıklaması
Zulmedenler Yılmazların Yılacağını Sanıyorlarsa
Kesinlikle Yanılıyorlar!

Dün akşam Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı kalabalık bir polis grubu iftar sofrasında Yılmaz Çelik’i gözaltına alıp cezaevine mahkûm etti. Mübarek Ramazan ayında hem de bayrama bir gün kala Müslümanlara reva görülen bu zulüm, kara bir leke olarak sahiplerinin alnında ilelebet kalacaktır. Yıllardır İslam davasını omuzlayan Yılmaz Çelik, hiçbir suçu olmadığı halde Hizb-ut Tahrir’e yönelik uygulanan yargı zulmünün mağdurlarından yalnızca birisidir.

Yılmaz Çelik, daha önce de defalarca haksız yere ve gayri hukuki gerekçelerle gözaltına alınıp tutuklandı ve hapse mahkûm edildi. Şu mübarek günlerde tekrar hapse mahkûm olmasına sebep olan iki ayrı yargılama dosyası ise trajikomiktir. Yılmaz Çelik, Hizb-ut Tahrir Türkiye Resmi Sözcüsü olarak 2007 yılında sivil ve resmi birçok kuruma Ramazan Bayramı Tebriği gönderdi ve bunun üzerine dönemin ATO Başkanı Sinan Aygün’ün şikâyeti üzerine yargılanarak hakkında 7,5 yıl ceza verildi. Yine özellikle “FETÖ” medyası tarafından Hizb-ut Tahrir hakkında ortaya atılan iftira ve karalamalara kameraların önüne geçerek cevap verdi. Bu asılsız iftiraları tek tek çürüttüğü için 2009 yılında yargılanarak yine 7,5 yıllık cezaya mahkûm edildi.

Ergenekon vb. davalardan yargılananların bireysel başvuruları Anayasa Mahkemesi tarafından anında kabul edilip jet hızıyla beraat kararları verilirken, üstelikte milyonlarca lira tazminat ile adeta ödüllendirilirken, Yılmaz Çelik’in Anayasa Mahkemesine yaptığı bireysel başvuru yıllarca raflarda bekletilmektedir. Mahkemelere yapılan yeniden yargılama talepleri anında kabul edilen laik ve Kemalistler tek tek aklanırken, Yılmaz Çelik’in yeniden yargılama dilekçeleri reddedildi. İşte bu durum Hizb-ut Tahrir’e yönelik yargı zulmü ve düşman ceza hukukunun ta kendisidir. Bu durum zulüm sahipleri için kahredici bir zillet ve kötü bir akıbettir!

Buradan iktidar sahiplerine, yetkili ve sorumlulara, bu zulme ortak olan tüm zalimlere şunu söylüyoruz: Sizler ne Yılmaz Çelik, ne de herhangi bir Hizb-ut Tahrir üyesi hakkında elinizde hiçbir delil yokken Müslümanları terör suçlaması ile yargıladınız ve binlerce yıllık cezalara mahkûm ettiniz. Her şekliyle şiddeti ve terörü reddeden Hizb-ut Tahrir üyelerine “terör örgütü üyesi” diyerek zulmettiniz. Gün oldu bu zulmü laik Kemalist İslam düşmanları ile birlikte işlediniz! Gün oldu şu an “FETÖ” dediğiniz kadim refiklerinizle birlikte işlediniz! Gün oldu zulme ortak olarak kendinize başka mücrimler buldunuz!

Ey Zalimler!

Siz hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz? Hiç mi akıbetinizi düşünmüyorsunuz? Eğer ki zulmederek Yılmazların yılacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz! Sizin zulümleriniz bugüne kadar Yılmazları davalarında çelik gibi yaptı ve bundan sonrada daha nice Yılmazlar İslam davasında çelik gibi olacaklar! Siz ise bu cürümleriniz sebebiyle hesap günü şiddetli bir zulme mahkûm olacaksınız.

وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ “Sakın Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah onları ancak gözlerin dehşetle dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor” (İbrahim 42)

حزب التحرير
Hizb-ut Tahrir
Türkiye Vilâyeti
Medya Bürosu

www.hizb-turkiye.com
bilgi [@] hizb-turkiye.org

H. 29 Ramazan 1438
M. 24 Haziran 2017

Ayrıca...

[12 Mayıs 2020] Hizb-ut Tahrir Türkiye Haftalık Değerlendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konuları değerlendirdi… …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir